Θετικά αποτιμά ο δήμαρχος Θήρας κος Νίκος Ζώρζος, τις συναντήσεις που πραγματοποίηθηκαν την Παρασκευή 12 Απριλίου 2019, στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Σε σχετική ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook o κος Ζώρζος αναφέρει τα ακόλουθα:

“Από την Υπουργό κα Γεροβασίλη Όλγα αποσπάσαμε τη δέσμευση ότι θα γίνουν τα μέγιστα σύμφωνα με τις δυνατότητες που υπάρχουν για τη στελέχωση του Α.Τ. Θήρας.

Εν συνεχεία στο Υπουργείο Ναυτιλίας, και με τον υπουργό κ. Κουβέλη θέσαμε το θέμα της αύξησης του ανθρώπινου δυναμικού στο λιμεναρχείο Θήρας, όπου ο κος Σαντορινιός, αναπληρωτής υπουργός ναυτιλίας, με δική του πρωτοβουλία γύρισε στο γραφείο του, για να μας συναντήσει και είχε ήδη μιλήσει για το θέμα του λιμένα Αθηνιού με τον Υπουργό Υποδομών κ. Σπίρτζη.

Κουβεντιάσαμε για το πρόβλημα στο λιμάνι μας, μας διαβεβαίωσε ότι ο ήδη εγκατεστημένος εργολάβος στον Αθηνιό, θα αποκαταστήσει τη ζημιά που έχει προκληθεί, δουλεύοντας εντατικά προς την κατεύθυνση αυτή. Το χρηματικό ποσό που θα απαιτηθεί είναι ήδη εξασφαλισμένο.

Επίσης συζητήσαμε να τεθεί ζήτημα αλλαγής ορισμένων δρομολογίων πλοίων στο ΣΑΣ (Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών) έτσι ώστε να διευκολυνθεί η κίνηση των πλοίων και των επιβατών.

Μαζί μας σήμερα ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Λεονταρίτης, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Σιγάλας, ο αντιπρόεδρος της τοπικής κοινότητας Φηρών κ. Πελεκάνος και ο πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Θήρας κ. Νομικός. Η ισχύς εν τη ενώσει.”

Διαφήμιση

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here