ΑΟ Θήρας-Αρης το Σάββατο στο ΔΑΠΠΟΣ

Κλικ για μεγέθυνση

Όλη τη φετινή σεζόν του στην Α1 παίζει το Σάββατο 25/2 ο ΑΟ Θήρας, που αντιμετωπίζει στο ΔΑΠΠΟΣ τον Άρη (ώρα 19:00).

Η ομάδα της Σαντορίνης, που μετά την ήττα της από την Ηλιούπολη στην προηγούμενη αγωνιστική έπεσε στην 5η θέση της βαθμολογίας, κυνηγάει πλέον τον Άρη που βρίσκεται στην 4η θέση με 2 βαθμούς διαφορά. Με καθαρή νίκη ο ΑΟ Θήρας επιστρέφει εντός τετράδας και πλέον το να διατηρηθεί εκεί -που ήταν εξ αρχής ένας από τους στόχους της φετινής σεζόν- εξαρτάται μόνο από τον ίδιο.

“Αντιλαμβάνομαστε όλοι εδώ στο νησί την κρισιμότητα του παιχνιδιού, αφού αν θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο μας, πρέπει να κερδίσουμε” δήλωσε στο atlantea ο προπονητής του ΑΟ Θήρας, κος Απόστολος Οικονόμου προσθέτωντας πως “είναι ένα παιχνίδι απέναντι σε μια φορμαρισμένη ομάδα, που για να το κερδίσουμε θα πρέπει πολλά αγωνιστικά κομμάτια να τα εκτελέσουμε με υψηλό βαθμό συγκέντρωσης.”

Οι συμμετοχές των τραυματιών Αρτακιανού και Όστοϊτς είναι αμφίβολες, ωστόσο με τους φιλάθλους να δίνουν το “παρών” στις κερκίδες του ΔΑΠΠΟΣ και να αποτελούν τον 7ο παίκτη της ομάδας, υπάρχει αισιοδοξία για το θετικό αποτέλεσμα. “Δυστυχώς για μια ακόμα εβδομάδα, δεν έλλειψαν οι ελλείψεις αθλητριών από τις προπονήσεις, αλλά είναι τέτοια η φύση και η κρισιμότητα του παιχνιδιού που αυτά όλα το Σάββατο δεν θα παίξουν καμία σημασία. Σε αυτήν την αναμέτρηση θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, έτσι ώστε να μας δώσει την ώθηση που μόνο αυτός ξέρει να μας δίνει” συμπλήρωσε ο κος Οικονόμου.

Μετά την μεταξύ τους αναμέτρηση το Σάββατο για την 19η αγωνιστική, το πρόγραμμα των τριών τελευταίων αγωνιστικών για ΑΟ Θήρας και Άρη έχει ως εξής:

ΑΟ Θήρας: 20η αγωνιστική: εκτός έδρας με Αίαντα Ευόσμου, 21η αγωνιστική: εντός έδρας με ΑΕΚ, 22η αγωνιστική: εκτός έδρας με Θέτιδα

Άρης: 20η αγωνιστική: εντός έδρας με Ολυμπιακό, 21η αγωνιστική: εκτός έδρας με Μαρκόπουλο, 23η αγωνιστική: εντός έδρας με Ελπίδα Αμπελοκήπων

Στα υπόλοιπα παιχνίδια αυτής της αγωνιστικής, η Ελπίδα Αμπελοκήπων που παλεύει να αποφύγει τον υποβιβασμό υποδέχεται τον φορμαρισμένο Πανναξιακό που κυνηγάει την 2η θέση, το Μαρκόπουλο υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και ο Ολυμπιακός την Ηλιούπολη. Επίσης, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στην έδρα της τον Αίαντα Ευόσμου, ενώ οι Μακεδόνες Αξιού υποδέχονται τη Θέτιδα Βούλας.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη