Νέα σύνδεση Νέα Υόρκη – Αθήνα με τη Norwegian

Την απευθείας σύνδεση της Αθήνας με το αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε η Norwegian, μια εταιρεία χαμηλού κόστους μεγάλων αποστάσεων. Φέτος το καλοκαίρι, η Αθήνα θα είναι ο 13ος απευθείας ευρωπαϊκός προορισμός της εταιρείας από τη Νέα Υόρκη.

Οι πτήσεις από/προς τη Νέα Υόρκη θα εκτελούνται από τον Ιούλιο έως τον Οκτώβριο, τέσσερις φορές την εβδομάδα (Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή) με τις τιμές να ξεκινούν από 169,90 ευρώ για απλή μετάβαση, μαζί με τους φόρους. Το δρομολόγιο Αθήνα-Νέα Υόρκη, το οποίο αποτελεί και την πρώτη πτήση μεγάλων αποστάσεων της εταιρείας στην Ελλάδα, θα ξεκινήσει την 1η Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 26 Οκτωβρίου.

Παράλληλα, η εταιρεία ανακοίνωσε τη διεξαγωγή απευθείας πτήσεων από την Αθήνα προς τις τέσσερις σκανδιναβικές πρωτεύουσες, το Όσλο της Νορβηγίας, τη Στοκχόλμη της Σουηδίας, την Κοπεγχάγη της Δανίας και το Ελσίνκι της Φινλανδίας. Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται από τον Μάρτιο έως τον Οκτώβριο, με τις τιμές να ξεκινούν από 58,57 ευρώ για απλή μετάβαση, μαζί με τους φόρους.

[adning id="140783"]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη