Οριστικοποιήθηκαν οι ημερομηνίες για το Santorini Experience 2019

Για τις 4-6 Οκτωβρίου 2019 έχει προγραμματιστεί το Santorini Experience της επόμενης χρονιάς, η αθλητική διοργάνωση που τα τελευταία χρόνια προσελκύει το παγκόσμιο ενδιαφέρον επαγγελματιών και ερασιτεχνών αθλητών του τρεξίματος και της κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης.

Οι λάτρεις του τρεξίματος θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις τρεις καθιερωμένες διαδρομές, πάνω στην Καλντέρα. Η διαδρομή 5 χλμ. “Αριστείδης Αλαφούζος” απαιτεί τρέξιμο και δυναμικό περπάτημα, αυτή των 10 χλμ. απευθύνεται στους πιο έμπειρους στις αποστάσεις και η απόσταση των 15 χλμ. σε αυτούς που αγαπούν τη δύναμη, την αντοχή και την αδρεναλίνη.

Οι συμμετέχοντες στην κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης θα έχουν και πάλι την ευκαιρία να κολυμπήσουν από το ηφαίστειο έως το παλιό λιμάνι των Φηρών, διανύοντας μια απόσταση 1,5 μιλίου (2,4 χλμ.), με όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας.

Η διοργάνωση έχει ενταχθεί στο Global Swim Series (GSS) αλλά και στην παγκόσμια κοινότητα του World’s Marathons, ενισχύοντας τη διεθνή αξιολόγηση των αθλητών που λαμβάνουν μέρος σε αυτήν.

Οι online εγγραφές για την διοργάνωση θα ανοίξουν τα Χριστούγεννα.

Πάρτε μια γεύση της ενέργειας και της αδρεναλίνης που θα προσφέρει το Santorini Experience 2019 στο βίντεο που ακολουθεί και σημειώστε από τώρα το ραντεβού της επόμενης χρονιάς στη Σαντορίνη: 4-6 Οκτωβρίου!

Το “Santorini Experience” αποτελεί συνδιοργάνωση του Δήμου Θήρας, τoυ Δημοτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού Σαντορίνης (Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.) και της Active Media Group.

Περισσότερες πληροφορίες στο: www.santorini-experience.com

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη