Σαντορίνη, εβδομάδα 51 | 2018

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

Στη Διυπουργική Επιτροπή η μαρίνα του Μονόλιθου
Ένα βήμα πιο κοντά στην έκδοση Προεδρικού Διατάγματος για τη δημιουργία μαρίνας στο Μονόλιθο καθώς το θέμα πάει με θετική εισήγηση στη Διυπουργική Επιτροπή.

Δίκτυα ύδρευσης την ευρύτερη περιοχή του Εμπορείου
Στις 28 Δεκεμβρίου 2018 δημοπρατείται, από τη ΔΕΥΑΘ, η κατασκευή δικτύων ύδρευσης για τους οικισμούς Εμπορείου, Περίσσας, Αγίου Γεωργίου, Εξωμύτη και του αλιευτικού καταφυγίου Βλυχάδας Θήρας.

Γ.Ν. Θήρας: Νέα αποτελέσματα διαγωνισμού πρόσληψης προσωπικού
Αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης των υποψηφίων για τις ειδικότητες της εκπαιδευτικής βαθμίδας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ενεργειακή αναβάθμιση για το κλειστό γυμναστήριο Θήρας
Εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Νότιο Αιγαίο 2014-2020” η ενεργειακή αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου του Δήμου Θήρας, συνολικού προϋπολογισμού και επιλέξιμης δημόσιας δαπάνης, 781.200,00 €.

Βήμα πρόκρισης στον πάγο για τον ΑΟ Θήρας
Δύο σετ μακριά από την πρόκρισή του στη φάση των 8 του CEV Challenge Cup είναι ο ΑΟ Θήρας μετά την εκτός έδρας νίκη του επί της φινλανδικής Polkky Kuusamo με 1-3 σετ. Ο επαναληπτικός αγώνας θα γίνει στη Σαντορίνη στις 22 Ιανουαρίου και η ομάδα του Μπράνκο Γκάιτς θέλει νίκη ή έστω ήττα σε τάι μπρέικ για να συνεχίσει τη θαυμαστή ευρωπαϊκή της πορεία.

Κεραυνός σε καμπαναριό
Τον θόλο του καμπαναριού της εκκλησίας της Ανάστασης, στο Ημεροβίγλι, έπληξε ισχυρός κεραυνός τα ξημερώματα της Κυριακής 16 Δεκεμβρίου 2018. Ανοίχτηκε μια ευδιάκριτη διαμπερής τρύπα, ενώ θραύσματα του θόλου σκορπίστηκαν στα γύρω κτήρια.

[adning id="140786"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη