Σαντορίνη, εβδομάδα 50 | 2018

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

Ηλεκτρονική δωροκάρτα από τη Σαντορίνη
Νέα υπηρεσία προσφέρει το online κατάστημα του Santorini.net δίνοντας τη δυνατότητα αγοράς δωροκάρτας που στέλνετε ηλεκτρονικά στο πρόσωπο που θα επιλέξετε.

Συνεχίζει στο τιμόνι του Ινστιτούτου Georges Chappaz
Ο Διευθυντής του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου και πανεπιστημιακός Θεόδωρος Γεωργόπουλος επανεξέλεγη για δεύτερη τετραετή θητεία ως πρόεδρος του γαλλικού Ινστιτούτου Αμπέλου και Οίνου της Σαμπάνιας.

Αποχετεύονται Αγία Παρασκευή και Μονόλιθος
Ένα ακόμα μεγάλο αναπτυξιακό έργο δημοπρατεί η Δ.Ε.Υ.Α.Θ. στις 28/12/2018 που αφορά στην “Αποχέτευση οικισμών Αγ. Παρασκευής και Μονολίθου Δήμου Θήρας” συνολικού προϋπολογισμού 2.987.500,00 € (πλέον Φ.Π.Α.).

Τέλος ο ΕΦΚ στο κρασί
Καταργείται από 1/1/2019 ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης που επιβάλλεται στο κρασί, σύμφωνα με τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών.

Νέα Δίκτυα Ύδρευσης 
Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ενέκρινε τα σχέδια των τευχών δημοπράτησης και την διαδικασία με την οποία θα προκηρυχθεί ο έργο “Δίκτυα Ύδρευσης Εμπορείου Θήρας”, συνολικού προϋπολογισμού 4.274.000,00 €.

Πρώτο χρυσό μετάλλιο για τη Σαντορίνη στην ξιφασκία
Πρώτη θέση και χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία U10 του Κυπέλλου Ξιφασκίας Παμπαίδων-Παγκορασίδων για τη Σαντορίνη. Μεγάλο μπράβο στη προπονήτρια ξιφασκίας Λιλιάννα Παγουλάτου που έφερε το άθλημα στο νησί και ήδη σημειώνει σημαντικές επιτυχίες.

[adning id="140786"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη