Σαντορίνη, εβδομάδα 49 | 2018

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

Θεματικός τουρισμός 
Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τον θεματικό τουρισμό που αφορά στην ανάπτυξη, την οργάνωση και την εποπτεία των επαγγελματικών δραστηριοτήτων και της επιχειρηματικότητας στον χώρο αυτό.

Santorini Experience 2019
Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για το Santorini Experience της επόμενης χρονιάς, της αθλητικής διοργάνωσης που προσελκύει το ενδιαφέρον σημαντικού αριθμού επαγγελματιών και ερασιτεχνών αθλητών του τρεξίματος και της κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης.

Ο ΑΟ Θήρας στους 16 του Challenge Cup
Την πρόκρισή του στη φάση των 16 του CEV Challenge Cup εξασφάλισε ο ΑΟ Θήρας, διπλασιάζοντας τις νίκες του επί της τσέχικης KP Brno. Η ομάδα της Σαντορίνης είναι η μόνη ελληνική εκπρόσωπος του γυναικείου βόλεϊ σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, καθώς Ολυμπιακός και Άρης έμειναν στη φάση των 32. Το ευρωπαϊκό ταξίδι για τον ΑΟΘ συνεχίζεται σε λίγες ημέρες στην παγωμένη Φινλανδία.

Αλλαγές στον Κλεισθένη
Ο Υπουργός Εσωτερικών ανακοίνωσε στο συνέδριο της ΚΕΔΕ την αλλαγή του τρόπου εκλογής του προέδρου των κοινοτήτων και την αύξηση του ορίου των υποψηφίων για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων.

Αθηνά Καποδίστρια
Τα 40 χρόνια του θα γιορτάσει το Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Σαντορίνης, στις 15 Δεκεμβρίου 2018, με μεγάλη συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής, στην Αθήνα.

Νέος οργανόγραμμα για τον Δήμο Θήρας
To Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θήρας ψήφισε ομόφωνα τον νέο “Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας Δήμου Θήρας”. Θα ισχύσει από τη δημοσίευσή του στο ΦΕΚ.

Ξερολιθιές
Την εγγραφή της Τέχνης της Ξερολιθιάς στον Αντιπροσωπευτικό Κατάλογο της Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ανθρωπότητας ενέκρινε μετ’ επαίνων η Διακυβερνητική Επιτροπή της UNESCO.

[adning id="140786"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη