Σαντορίνη, εβδομάδα 21 | 2019

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

Πότε, πού, πώς, ποιους και πόσους
Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις εκλογικές αναμετρήσεις της Κυριακής 26 Μαΐου, το Atlantea ανακεφαλαιώνει όσα πρέπει να έχουν υπόψη τους οι ψηφοφόροι της Σαντορίνης.

Ρεκόρ δεκαετίας
Οι βροχοπτώσεις, στη Σαντορίνη, τον φετινό Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Μάρτιο και Απρίλιο σημείωσαν ρεκόρ δεκαετίας! Δείτε τον συγκριτικό πίνακα.

Νέα πρωτιά για τη Σαντορίνη
Τη διάκριση για “Καλύτερο νησί στην Ευρώπη” απέσπασε και φέτος η Σαντορίνη μετά από ψηφοφορία των αναγνωστών του αμερικανικού περιοδικού “Global Traveller”.

Ρύθμιση οφειλών σε ασφαλιστικά ταμεία
Τέθηκε σε λειτουργία στον ιστότοπο του ΕΦΚΑ, η υπηρεσία ηλεκτρονικής υποβολής αίτησης για “Ρύθμιση οφειλών προς ΕΦΚΑ για Ελ. Επαγγελματίες, Αυτοαπασχολούμενους και Αγρότες ν. 4611/2019”.

Ρύθμιση οφειλών προς εφορία
Σε λειτουργία τέθηκε η εφαρμογή για τη ρύθμιση σε δόσεις των ληξιπρόθεσμων οφειλών των φορολογούμενων και των επιχειρήσεων προς την εφορία.

Η κατάταξη σε αστέρια των παραδοσιακών ξενοδοχείων
Νέα καταληκτική ημερομηνία για την κατάταξη σε αστέρια των κύριων ξενοδοχειακών καταλυμάτων σε κτίρια αρχιτεκτονικής κληρονομιάς (παραδοσιακά).

Μικρές Αγγελίες
Δείτε τις τρέχουσες Μικρές Αγγελίες που είναι δημοσιευμένες στο Atlantea εδώ.

Εγγραφείτε στο newsletter, ακολουθήστε μας στα social media
Ευχαριστούμε που μας διαβάζετε. Αν δεν λαμβάνετε το καθημερινό μας newsletter, εγγραφείτε τώρα. To Atlantea έχει επίσης ενεργή παρουσία στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram. Ακολουθήστε μας παντού. Κάθε κανάλι επικοινωνίας έχει και τα πλεονεκτήματά του. Σχολιάστε τις ειδήσεις, τα άρθρα και τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε (οι προσβλητικές αναφορές και η ρητορική μίσους δεν είναι καλοδεχούμενες…)

[adning id="140786"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη