19.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σαντορίνη, εβδομάδα 33 | 2018

Share


ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

Πόσο σημαντικό είναι η έκρηξη του ηφαιστείου της Σαντορίνης να έγινε νωρίτερα
Η ακριβής χρονολόγηση της τελευταίας μεγάλης ηφαιστειακής έκρηξης στη Σαντορίνη δεν θα είχε ιδιαίτερη σημασία αν δεν έθετε σε αμφισβήτηση τις κλασικές αρχαιολογικές χρονολογήσεις της ίδιας εποχής.

Καθυστερημένα μεν, επιτυχώς δε
Εξασφαλίστηκε τελικά η ναυαγοσωστική κάλυψη των παραλιών της Σαντορίνης μετά την τελευταία διαγωνιστική διαδικασία, που ευτυχώς δεν απέβη άγονη. Ευκαιρία για μια σειρά καυστικά σχόλια στο Facebook, σε βάρος της δημοτικής αρχής και των υπηρεσιών του Δήμου Θήρας, για να επιβεβαιωθεί για μια ακόμα φορά το ρητό “Όποιος είναι έξω από τον χορό πολλά τραγούδια ξέρει”.

ΔΕΥΑΘ rocks
Για μια ακόμα φορά η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Θήρας (ΔΕΥΑΘ) επιβεβαίωσε και την ικανότητά της και τη δυναμική της εξασφαλίζοντας χρηματοδότηση για έργα αξίας 7.955.000 €, ενώ παράλληλα της εγκρίθηκε ενίσχυση 170.000 € για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας που βρίσκεται σε έξαρση φέτος.

Ροκ συναυλίες μέχρι stand up comedy show
Από τη Δευτέρα 20 Αυγούστου θα γίνεται η προπώληση των εισιτηρίων για το πενθήμερο “Φεστιβάλ Στρογγύλη” που διοργανώνουν ο Δήμος Θήρας και ο ΔΑΠΠΟΣ από τις 30 Αυγούστου έως τις 3 Σεπτεμβρίου, στον προαύλιο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου.

#Apodixi_Please
Επικοινωνιακή καμπάνια, με την οποία προτρέπει τους τουρίστες να ζητούν απόδειξη με κάθε συναλλαγή, ξεκίνησε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) που περιλαμβάνει επίσης και αναφορά για τη δυνατότητα χρήσης πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας.

Εγγραφείτε στο newsletter, ακολουθήστε μας στα social media
Ευχαριστούμε που μας διαβάζετε. Αν δεν λαμβάνετε το καθημερινό μας newsletter, εγγραφείτε τώρα. To Atlantea έχει επίσης ενεργή παρουσία στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram. Ακολουθήστε μας παντού. Κάθε κανάλι επικοινωνίας έχει και τα πλεονεκτήματά του. Σχολιάστε τις ειδήσεις, τα άρθρα και τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε (οι προσβλητικές αναφορές και η ρητορική μίσους δεν είναι καλοδεχούμενες…)

[adning id="140786"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη