Σαντορίνη, εβδομάδα 35 | 2018

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

Σύντομα ο Αθηνιός στη νέα εποχή
Προς συμβασιοποίηση οδεύει το μεγάλο έργο της πλήρους ανακατασκευής του Αθηνιού μετά την επίσημη ανακήρυξη της εργοληπτικής εταιρείας ΕΡΕΤΒΟ Α.Ε. ως μειοδότριας του σχετικού διαγωνισμού.

83% επιτυχία για το Γενικό Λύκειο Θήρας
Ενενήντα νέους φοιτητές εγγράφει στο δυναμικό της η Σαντορίνη. Τα σχολεία του νησιού, μαθητές και καθηγητές, τα πήγαν πολύ καλά στις φετινές εισαγωγικές εξετάσεις στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.

Ανακατατάξεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Θήρας
Την παραίτησή του υπέβαλε ο κ. Γιώργος Χάλαρης από τη θέση του δημοτικού συμβούλου. Θολό το τοπίο για την παράταξη “Σαντορίνη Ενωτική Πορεία” καθώς ο κ. Χάλαρης δεν έχει κάνει γνωστές τις επόμενες κινήσεις του ούτε τις προθέσεις του σχετικά με την ενασχόληση του στα κοινά.

Από ρεκόρ σε ρεκόρ οι διεθνείς αεροπορικές αφίξεις στη Σαντορίνη
Στις 112.259 έφθασαν οι διεθνείς αεροπορικές αφίξεις, τον Ιούλιο του 2018, στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης, αριθμός υπερδιπλάσιος των αφίξεων του 2011.

Η νέα σύνθεση της κυβέρνησης
Σε μερικό ανασχηματισμό της κυβέρνησης προχώρησε την Τρίτη 28/8/2018 ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας. Βασικά υπουργεία, που ενδιαφέρουν άμεσα τη Σαντορίνη, άλλαξαν επικεφαλής.

79 τα προγραμματισμένα κρουαζιερόπλοια του Σεπτεμβρίου
Όσες ακριβώς ήταν και πέρυσι είναι φέτος οι αναμενόμενες αφίξεις κρουαζιεροπλοίων στη Σαντορίνη κατά τον Σεπτέμβριο.

Εγγραφείτε στο newsletter, ακολουθήστε μας στα social media
Ευχαριστούμε που μας διαβάζετε. Αν δεν λαμβάνετε το καθημερινό μας newsletter, εγγραφείτε τώρα. To Atlantea έχει επίσης ενεργή παρουσία στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram. Ακολουθήστε μας παντού. Κάθε κανάλι επικοινωνίας έχει και τα πλεονεκτήματά του. Σχολιάστε τις ειδήσεις, τα άρθρα και τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε (οι προσβλητικές αναφορές και η ρητορική μίσους δεν είναι καλοδεχούμενες…)

[adning id="140786"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη