ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

Αποξήλωση διαφημιστικών πινακίδων
Από 1/1/2020 ο Δήμος Θήρας θα προβαίνει στην αποξήλωση των διαφημιστικών πινακίδων που έχουν τοποθετηθεί σε κοινόχρηστους χώρους, οδικό δίκτυο κλπ.

Πλησιάζει το Santorini Experience 2019
Στις 4-6 Οκτωβρίου, η Σαντορίνη θα φιλοξενήσει για 5η συνεχή χρονιά την αθλητική διοργάνωση “Santorini Experience”.

Η αεροπορική κίνηση στη Σαντορίνη στο οκτάμηνο
Η επιβατική κίνηση στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης, κατά το οκτάμηνο Ιανουάριος- Αύγουστος 2019, συνολικά συνεχίζει να είναι ελαφρά αυξητική σε σχέση με το αντίστοιχο οκτάμηνο του 2018. Δείτε αναλυτικά.

Ευρωπαϊκός τρόπος ζωής
Για τη θέση του αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αναλαμβάνοντας το χαρτοφυλάκιο της προστασίας του ευρωπαϊκού τρόπου ζωής, επέλεξε η πρόεδρος της Επιτροπής, Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν, τον Έλληνα Επίτροπο Μαργαρίτη Σχοινά.

Το νέο διοικητικό σχήμα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου
Χαρακτηριστικό του νέου σχήματος περιφερειακής διακυβέρνησης είναι η αξιοποίηση του συνόλου των 27 εκλεγμένων μελών της πλειοψηφούσας παράταξης.

Δήμος Θήρας: Η σύνθεση της Οικονομικής Επιτροπής
Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής ορίστηκε από τον Δήμαρχο Θήρας η Αντιδήμαρχος Σοφία Κίτσου. Δείτε την πλήρη σύνθεση εδώ.

Δήμος Θήρας: Η σύνθεση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής
Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής ορίστηκε από τον Δήμαρχο Θήρας ο Αντιδήμαρχος Γρηγόρης Μαντούσης. Δείτε την πλήρη σύνθεση εδώ.

Νέο ΔΣ στη ΔΕΥΑ Θήρας
Πρόεδρος του ΔΣ της ΔΕΥΑΘ ορίστηκε ο Μανόλης Ορφανός. Δείτε την πλήρη σύνθεση.

Μικρές Αγγελίες
Δείτε τις τρέχουσες Μικρές Αγγελίες που είναι δημοσιευμένες στο Atlantea εδώ.

Εγγραφείτε στο newsletter, ακολουθήστε μας στα social media
Ευχαριστούμε που μας διαβάζετε. Αν δεν λαμβάνετε το καθημερινό μας newsletter, εγγραφείτε τώρα. To Atlantea έχει επίσης ενεργή παρουσία στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram. Ακολουθήστε μας παντού. Κάθε κανάλι επικοινωνίας έχει και τα πλεονεκτήματά του. Σχολιάστε τις ειδήσεις, τα άρθρα και τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε (οι προσβλητικές αναφορές και η ρητορική μίσους δεν είναι καλοδεχούμενες…)


Διαφήμιση
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here