ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

Σε αναμονή εξελίξεων
Η ανάγκη στροφής του τουρισμού της Σαντορίνης σε ένα βιώσιμο μοντέλο ανάπτυξης φαίνεται να υιοθετείται σε κυβερνητικό επίπεδο.

Διαγωνισμός για το Sea Diamond
Η Δημόσια Αρχή Λιμένων προκήρυξε μειοδοτικό διαγωνισμό για την ανέλκυση και απομάκρυνση του κρουαζιεροπλοίου Sea Diamond, προϋπολογισμού 50.000.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ 24%.

Δρομολογείται μελέτη για νέο λιμένα στη Σαντορίνη
713.000 ευρώ για τη δημοπράτηση της “Εκπόνησης προκαταρκτικής μελέτης, προμελέτης και Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την κατασκευή νέου λιμένα στην ν. Θήρα”

Macedonia the GReat
Παρουσιάστηκε, παρουσία του Πρωθυπουργού, το επίσημο σήμα που θα χρησιμοποιείται συλλογικά για τα μακεδονικά προϊόντα.

Νέα ημερομηνία εκλογών στην Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης
Οι αρχαιρεσίες θα διενεργηθούν την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019.

Η αεροπορική κίνηση στη Σαντορίνη το δεκάμηνο
Η επιβατική κίνηση στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης, κατά το δεκάμηνο Ιανουάριος- Οκτώβριος 2019, συνολικά συνεχίζει να είναι αυξητική σε σχέση με το αντίστοιχο δεκάμηνο του 2018 κατά 2,7%. Αναλυτικά εδώ.

Μικρές Αγγελίες
Δείτε τις τρέχουσες Μικρές Αγγελίες που είναι δημοσιευμένες στο Atlantea εδώ.

Εγγραφείτε στο newsletter, ακολουθήστε μας στα social media
Ευχαριστούμε που μας διαβάζετε. Αν δεν λαμβάνετε το καθημερινό μας newsletter, εγγραφείτε τώρα. To Atlantea έχει επίσης ενεργή παρουσία στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram. Ακολουθήστε μας παντού. Κάθε κανάλι επικοινωνίας έχει και τα πλεονεκτήματά του. Σχολιάστε τις ειδήσεις, τα άρθρα και τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε (οι προσβλητικές αναφορές και η ρητορική μίσους δεν είναι καλοδεχούμενες…)


Διαφήμιση
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here