15.3 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σαντορίνη, εβδομάδα 9 | 2020

Share

 ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

Ακυρώθηκε η ITB 2020 λόγω κοροναϊού
Η έξαρση του νέου κοροναϊού και στην Ευρώπη τις τελευταίες ημέρες οδήγησε στην ακύρωση της φετινής Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού του Βερολίνου (ITB) που ήταν προγραμματισμένη για τις 4-8 Μαρτίου.

Αποτελέσματα του 20ου Διαγωνισμού Οίνου Θεσσαλονίκης
Σε κρασιά Σαντορίνης απονεμήθηκαν 32 μετάλλια: 12 χρυσά (από τα οποία 5 σε vinsanto), 17 ασημένια και 3 χάλκινα. Ορισμένα από αυτά διακρίθηκαν και στις επιμέρους κατηγορίες και ένα ξεχώρισε ως ο καλύτερος οίνος του διαγωνισμού.

ΠΟΥ: Σε “πολύ υψηλό” επίπεδο αυξήθηκε η διεθνής απειλή
Αν και ο ΠΟΥ αύξησε το επίπεδο της απειλής διεθνώς, δεν θεωρεί ότι έχει να αντιμετωπίσει μια πανδημία. Πανδημία είναι μια κατάσταση κατά την οποία “όλοι οι πολίτες είναι εκτεθειμένοι”, κάτι που δεν συμβαίνει στην παρούσα φάση, εξήγησε στους δημοσιογράφους ο διευθυντής των προγραμμάτων εκτάκτων καταστάσεων του ΠΟΥ, Δρ. Μάικ Ράιαν.

Νέες τιμές εισόδου στο Ηφαίστειο Θήρας
Την αναπροσαρμογή της τιμολογιακής της πολιτικής από τη νέα τουριστική περίοδο αποφάσισε η ΓΕΩΘΗΡΑ, για να μπορέσει, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, να συνεχίσει το σημαντικό έργο της και να επεκτείνει τις δράσεις της.

Η διόρθωση των τετραγωνικών ακινήτων στους δήμους
Εύκολα και γρήγορα, με μόλις τέσσερα “κλικ”, οι ιδιοκτήτες θα μπορούν να δηλώσουν τα σωστά τετραγωνικά των ακινήτων τους, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας που ήδη τέθηκε σε λειτουργία.

Ρύθμιση 24-48 δόσεων για χρέη προς την εφορία
Στην πάγια ρύθμιση μπορούν να ενταχθούν όσοι φορολογούμενοι είχαν αρρύθμιστες οφειλές την 1η Νοεμβρίου 2019, αλλά και όσοι έχουν εντάξει τα χρέη τους στην ρύθμιση των 12-24 δόσεων μετά την 1η Νοεμβρίου 2019.

Στρατηγικό Σχέδιο για τη Σαντορίνη: Πού βρισκόμαστε;
Άρθρο του Ανδρέα Βλάχου. Διαβάστε εδώ.

Σαντορίνη: Η “Σελήνη” επιστρέφει στα Φηρά
Το εμβληματικό εστιατόριο “Σελήνη” παύει να λειτουργεί ως “ελεύθερο” εστιατόριο και ενσωματώνεται στο ξενοδοχείο Katikies Garden.

Μικρές Αγγελίες
Δείτε τις τρέχουσες Μικρές Αγγελίες που είναι δημοσιευμένες στο Atlantea εδώ.

Εγγραφείτε στο newsletter, ακολουθήστε μας στα social media
Ευχαριστούμε που μας διαβάζετε. Αν δεν λαμβάνετε το καθημερινό μας newsletter, εγγραφείτε τώρα. To Atlantea έχει επίσης ενεργή παρουσία στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram. Ακολουθήστε μας παντού. Κάθε κανάλι επικοινωνίας έχει και τα πλεονεκτήματά του. Σχολιάστε τις ειδήσεις, τα άρθρα και τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε (οι προσβλητικές αναφορές και η ρητορική μίσους δεν είναι καλοδεχούμενες…)


[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη