Σαντορίνη, εβδομάδα 38 | 2018

 ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

Υγεία, περιβάλλον και υπερτουρισμός
Εξαιρετικά υψηλές συγκεντρώσεις επικίνδυνων για την υγεία λεπτόκοκκων μικροσωματιδίων γύρω από τα κρουαζιερόπλοια και τα επιβατηγά πλοία αποτυπώθηκαν σε μετρήσεις που έκαναν στην καλντέρα της Σαντορίνης ειδικοί επιστήμονες.

Επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου στην πράξη
Εντυπωσιακή ήταν η ρίψη βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων πάνω από τη Νέα Καμένη, στο πλαίσιο των καθιερωμένων από το 1991 “Ηφαιστείων”. Ευνοεί την προσέλκυση επισκεπτών, εκτός υπερυψηλής τουριστικής περιόδου, η διεξαγωγή τους το τρίτο Σάββατο του Σεπτέμβρη.

Δωρεάν πρόσθετη εκπαιδευτική στήριξη σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου
Στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς, ο Δήμος Θήρας ανακοίνωσε τη συνέχιση, για πέμπτη συνεχή χρονιά, της λειτουργίας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για το σχολικό έτος 2018-2019.

Θλίψη στη θηραϊκή κοινωνία
Συντάραξε τη Σαντορίνη η ξαφνική απώλεια της Φωτεινής Εφεντάκη, επί πολλά χρόνια δραστήριου μέλους του Συλλόγου Στήριξης Κέντρου Υγείας-Νοσοκομείου Θήρας.

Αιμοδοσία αφιερωμένη στα θύματα της φονικής πυρκαγιά στο Μάτι
Η Τράπεζα Αίματος Σαντορίνης ανακοίνωσε το πρόγραμμα της 54ης εθελοντικής αιμοδοσίας που θα πραγματοποιηθεί από τις 6 μέχρι τις 14 Οκτωβρίου.

Θα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, καθώς θα φθείρονται λιγότερο
Νέα χαρτονομίσματα των 100 και 200 ευρώ θα τεθούν σε κυκλοφορία από τον Μάιο του 2019, με καινοτόμα χαρακτηριστικά ασφαλείας και στο ίδιο πλάτος με αυτά των 50 ευρώ.

Εγγραφείτε στο newsletter, ακολουθήστε μας στα social media
Ευχαριστούμε που μας διαβάζετε. Αν δεν λαμβάνετε το καθημερινό μας newsletter, εγγραφείτε τώρα. To Atlantea έχει επίσης ενεργή παρουσία στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram. Ακολουθήστε μας παντού. Κάθε κανάλι επικοινωνίας έχει και τα πλεονεκτήματά του. Σχολιάστε τις ειδήσεις, τα άρθρα και τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε (οι προσβλητικές αναφορές και η ρητορική μίσους δεν είναι καλοδεχούμενες…)

[adning id="140786"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη