ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

Σε επίπεδα ρεκόρ η πλαστική ρύπανση
Η αποτυχία των μεσογειακών χωρών να διαχειριστούν τα πλαστικά απορρίμματά τους, οδηγεί αναπόφευκτα στην καταγραφή επιπέδων-ρεκόρ πλαστικής ρύπανσης.

ΣΕΤΕ: Nα σχεδιάσουμε έναν νέο, επόμενο κύκλο μακροχρόνιας τουριστικής ανάπτυξης
Ιδιαίτερα ενδιαφέροντα για το μέλλον του ελληνικού τουρισμού όσα λέχθησαν στην ετήσια Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ. Προτείνουμε να τα διαβάσετε ή να δείτε τα σχετικά βίντεο. ΕΔΩ και ΕΔΩ.

Η σύνθεση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Θήρας
Δείτε ΕΔΩ

Νέος Δήμαρχος Θήρας
Την εκλογή του ως Δήμαρχος Θήρας εξασφάλισε στον β’ γύρο των δημοτικών εκλογών, ο κ. Αντώνης Σιγάλας, επικεφαλής της παράταξης “Σαντορίνη Θηρασιά Ενότητα Αλλαγή”.

Μελέτη από τη ΔΕΗ για τα όμβρια του Μονόλιθου
Τη μελέτη για τη διευθέτηση των ομβρίων υδάτων στην περιοχή του Αεροδρομίου, στον Μονόλιθο, παρέδωσε η ΔΕΗ στον Δήμο Θήρας.

Σαντορίνη: Από αύξηση σε αύξηση
Στο 25.1% έφτασε η αύξηση των διεθνών αεροπορικών αφίξεων, στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης, τον φετινό Απρίλιο σε σχέση με τον περυσινό (2018).

Φορολογικές δηλώσεις
Παρατάθηκε η προθεσμία υποβολής φορολογικών δηλώσεων λόγω των εθνικών εκλογών.

Το νέο Cellar Doors από το οινοποιείο Αβαντίς στη Σαντορίνη
Ανοιχτά καθημερινά, από τις 11 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, το Αβαντίς Cellar Doors υποδέχεται τους οινόφιλους επισκέπτες για να τους προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία οινοτουρισμού.

TUI Sensimar Meltemi Blu
Στις 3 Ιουνίου 2019 ξεκίνησε τη λειτουργία του το εντυπωσιακό, παραθαλάσσιο ξενοδοχείο TUI Sensimar Meltemi Blu, στην Περίσσα της Σαντορίνης.

Αιφνιδιασμός στα πολιτιστικά δρώμενα της Σαντορίνης
Χωρίς τη σφραγίδα του Φεστιβάλ Μεγάρου Γκύζη θα κυλήσει το φετινό πολιτιστικό καλοκαίρι στη Σαντορίνη.

Μικρές Αγγελίες
Δείτε τις τρέχουσες Μικρές Αγγελίες που είναι δημοσιευμένες στο Atlantea εδώ.

Εγγραφείτε στο newsletter, ακολουθήστε μας στα social media
Ευχαριστούμε που μας διαβάζετε. Αν δεν λαμβάνετε το καθημερινό μας newsletter, εγγραφείτε τώρα. To Atlantea έχει επίσης ενεργή παρουσία στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram. Ακολουθήστε μας παντού. Κάθε κανάλι επικοινωνίας έχει και τα πλεονεκτήματά του. Σχολιάστε τις ειδήσεις, τα άρθρα και τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε (οι προσβλητικές αναφορές και η ρητορική μίσους δεν είναι καλοδεχούμενες…)

Διαφήμιση
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here