Σαντορίνη, εβδομάδα 25 | 2019

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

Ξεκινούν οι εργασίες αποκατάστασης της κατολίσθησης στο Φηροστεφάνι
Εγκρίθηκε το πρακτικό της Επιτροπής Διαγωνισμού για την ανάθεση σύμβασης του έργου “Αντιμετώπιση κατολίσθησης στο Φηροστεφάνι ν. Θήρας”.

Νέα πρωτιά για την Aegean
Για μία ακόμη χρονιά η Aegean Airlines απέσπασε τον τίτλο της “Καλύτερης Περιφερειακής Αεροπορικής Εταιρείας στην Ευρώπη” στα βραβεία επιλογής επιβατών, Skytrax World Airline Awards 2019.

Ψηφιακό κρυπτονόμισμα από το Facebook
Τα σχέδιά του να λανσάρει μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2020 ένα κρυπτονόμισμα με την ονομασία Libra αποκάλυψε το Facebook.

Πιλοτικό πρόγραμμα διαχείρισης προορισμού σε εξέλιξη στη Σαντορίνη
Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε στη Σαντορίνη, στο πλαίσιο του 1ου Πιλοτικού Προγράμματος Διαχείρισης Προορισμού στη Σαντορίνη, που υλοποιεί η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης.

Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Σαντορίνης – Το πρόγραμμα εκδηλώσεων
Tο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Σαντορίνης που συμπληρώνει φέτος 41 χρόνια παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα της Σαντορίνης, ανακοίνωσε το πρόγραμμα των έξι συναυλιών του.

81% των Ελλήνων ζητά μέτρα για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης
Την ανησυχία της ελληνικής κοινωνίας για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης και το μέλλον των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ) αναδεικνύει νέα πανελλαδική δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του WWF Ελλάς.

Οι υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας στις Κυκλάδες
Δείτε εδώ

Οι υποψήφιοι βουλευτές Κυκλάδων με το ΚΚΕ
Δείτε εδώ

Μικρές Αγγελίες
Δείτε τις τρέχουσες Μικρές Αγγελίες που είναι δημοσιευμένες στο Atlantea εδώ.

Εγγραφείτε στο newsletter, ακολουθήστε μας στα social media
Ευχαριστούμε που μας διαβάζετε. Αν δεν λαμβάνετε το καθημερινό μας newsletter, εγγραφείτε τώρα. To Atlantea έχει επίσης ενεργή παρουσία στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram. Ακολουθήστε μας παντού. Κάθε κανάλι επικοινωνίας έχει και τα πλεονεκτήματά του. Σχολιάστε τις ειδήσεις, τα άρθρα και τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε (οι προσβλητικές αναφορές και η ρητορική μίσους δεν είναι καλοδεχούμενες…)

[adning id="140786"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη