Σαντορίνη, εβδομάδα 7 | 2019

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

Παρέμβαση της “Διεθνούς Δράσης για το Περιβάλλον και τον Πολιτισμό της Σαντορίνης”
Θυσιάζοντας το φυσικό περιβάλλον για το βραχυπρόθεσμο κέρδος θυσιάζεις μαζί κάθε ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

Στις 17 Μαρτίου το πρώτο κρουαζιερόπλοιο
Συνολικά τον Μάρτιο αναμένονται επτά αφίξεις κρουαζιεροπλοίων. Το Atlantea θα τηρεί και θα ενημερώνει και φέτος το ημερολόγιο αφίξεων για τα κρουαζιερόπλοια στη Σαντορίνη. Είναι ήδη συμπληρωμένο με τις αφίξεις έως τέλος Απριλίου και σταδιακά θα επικαιροποιείται. Μπορείτε να το βλέπετε εδώ.

Σε λειτουργία το τελεφερίκ
Νωρίτερα απ’ όσο είχε αρχικά υπολογιστεί, επανήλθε η λειτουργία του τελεφερίκ που είχε ανασταλεί λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών.

Το ΙΜΠΗΣ ενημερώνει και ξεναγεί
Η ετήσια ενημερωτική εκδήλωση για το Ηφαίστειο “Γνωριμία με το Ηφαίστειο, τον συγκάτοικό μας στη Σαντορίνη” θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019 στις 19:00, στο Μπελλώνειο. Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση – περιήγηση στα ηφαίστεια του νησιού.

Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου: Ονόματα υποψηφίων
Ανακοινώθηκαν τα πρώτα 21 ονόματα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της “Συμμαχίας για το Νότιο Αιγαίο”, στο πλευρό του υποψήφιου περιφερειάρχη Μανώλη Γλυνού.

Κατασκευή δικτύων υδροδότησης
Σε εξέλιξη βρίσκεται η κατασκευή των δικτύων υδροδότησης των οικισμών Καμαρίου, Μέσα Γωνιάς, Μεσαριάς, Βόθωνα, Αγίας Παρασκευής και Μονολίθου με πόσιμο νερό από το νέο εργοστάσιο αφαλάτωσης.

Μικρές Αγγελίες
Δείτε τις τρέχουσες Μικρές Αγγελίες που είναι δημοσιευμένες στο Atlantea εδώ

Εγγραφείτε στο newsletter, ακολουθήστε μας στα social media
Ευχαριστούμε που μας διαβάζετε. Αν δεν λαμβάνετε το καθημερινό μας newsletter, εγγραφείτε τώρα. To Atlantea έχει επίσης ενεργή παρουσία στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram. Ακολουθήστε μας παντού. Κάθε κανάλι επικοινωνίας έχει και τα πλεονεκτήματά του. Σχολιάστε τις ειδήσεις, τα άρθρα και τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε (οι προσβλητικές αναφορές και η ρητορική μίσους δεν είναι καλοδεχούμενες…)

[adning id="140786"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη