ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

Εργασίες συντήρησης στο Τελεφερίκ
Προσωρινά κλειστό θα είναι το τελεφερίκ της Σαντορίνης προκειμένου να γίνουν εκτεταμένες εργασίες συντήρησης και βελτίωσης των εγκαταστάσεων.

Μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας
Αύξηση του μεριδίου της Ελλάδας στο συνόλο των αφίξεων των τουριστών στους προορισμούς της Νότιας Ευρώπης, σύμφωνα με μελέτη του ΙΝΣΕΤΕ.

Τα έργα στον Αθηνιό
Ευρεία σύσκεψη εργασίας πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι του Αθηνιού με θέμα την οργάνωση των εργασιών για την ανακατασκευή του λιμανιού και των χώρων που θα δεσμευτούν ως εργοτάξιο και την τροποποίηση του χρονοδιαγράμματος εκτέλεσης του έργου.

Επεκτείνεται η υποχρεωτική εγκατάσταση POS
Ακόμα 53 επαγγελματικοί κλάδοι εντάσσονται στο καθεστώς υποχρεωτικής αποδοχής πληρωμών με χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες.

Κρασί: Απεβίωσε ο Gerard Basset MW MS OBE
Ο Gerard Basset MW MS OBE, ένας από τους πλέον καταρτισμένους και διάσημους ανθρώπους του κρασιού, πέθανε σε ηλικία μόλις 62 ετών.

Περιορίζει τις πτήσεις εσωτερικού η Ryanair
Τα δρομολόγια Αθήνα-Σαντορίνη και Χανιά-Θεσσαλονίκη θα είναι τα μοναδικά δρομολόγια εσωτερικού που διατηρεί η ιρλανδική εταιρία χαμηλού κόστους Ryanair στον προγραμματισμό της για τη φετινή θερινή περίοδο.

Aegean Cuisine
Τον τρίτο κύκλο αξιολόγησης για τη δημιουργία μητρώου προϊόντων από παραγωγούς των Κυκλάδων που θα προτείνονται από το δίκτυο Aegean Cuisine ανακοίνωσε το Επιμελητήριο Κυκλάδων.

Εγγραφείτε στο newsletter, ακολουθήστε μας στα social media
Ευχαριστούμε που μας διαβάζετε. Αν δεν λαμβάνετε το καθημερινό μας newsletter, εγγραφείτε τώρα. To Atlantea έχει επίσης ενεργή παρουσία στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram. Ακολουθήστε μας παντού. Κάθε κανάλι επικοινωνίας έχει και τα πλεονεκτήματά του. Σχολιάστε τις ειδήσεις, τα άρθρα και τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε (οι προσβλητικές αναφορές και η ρητορική μίσους δεν είναι καλοδεχούμενες…)

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here