Σαντορίνη, εβδομάδα 5 | 2019

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

Νότιο Αιγαίο: Η “Πρωτοβουλία” στηρίζει Μανώλη Γλυνό
Η διακήρυξη προγραμματικών θέσεων και αρχών της “Πρωτοβουλίας για την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση του Νοτίου Αιγαίου”, που υποστηρίζει την παράταξη “Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου” με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Μανώλη Γλυνό.

Υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων με τη ΝΔ ο Φίλιππος Φόρτωμας
Τα 41 πρώτα ονόματα νέων υποψηφίων που θα κατέβουν στις εθνικές εκλογές του 2019 ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία και μεταξύ αυτών του κ. Φίλιππου Φόρτωμα από την Τήνο.

Νέα αρμοδιότητα για το Κέντρο Κοινότητας Θήρας
Μέσω του Κέντρου Κοινότητας Θήρας θα πραγματοποιείται πλέον η διαδικασία υποβολής νέων αιτήσεων ή/και παρατάσεων για τη χορήγηση προνοιακών αναπηρικών παροχών.

Οδική ασφάλεια σε Σαντορίνη και Μύκονο
Ο χωροταξικός σχεδιασμός και η φέρουσα ικανότητα σχετίζονται άμεσα με τα θέματα οδικής ασφάλειας σε Σαντορίνη και Μύκονο τόνισε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος μιλώντας στην Επιτροπή Οδικής Ασφάλειας της Βουλής

Αθηνιός
Ξεκίνησαν, την Κυριακή 27/1/19, οι εργασίες για την ανακατασκευή του λιμένα του Αθηνιού.

Αύξηση του κατώτατου μισθού
Την αύξηση του κατώτατου μισθού κατά 11%, από τα 586 ευρώ στα 650 ευρώ μηνιαίως, καθώς και την κατάργηση του υποκατώτατου μισθού που λάμβαναν οι νέοι εργαζόμενοι έως 25 ετών, ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός

Εγγραφείτε στο newsletter, ακολουθήστε μας στα social media
Ευχαριστούμε που μας διαβάζετε. Αν δεν λαμβάνετε το καθημερινό μας newsletter, εγγραφείτε τώρα. To Atlantea έχει επίσης ενεργή παρουσία στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram. Ακολουθήστε μας παντού. Κάθε κανάλι επικοινωνίας έχει και τα πλεονεκτήματά του. Σχολιάστε τις ειδήσεις, τα άρθρα και τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε (οι προσβλητικές αναφορές και η ρητορική μίσους δεν είναι καλοδεχούμενες…)

[adning id="140786"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη