Σαντορίνη, εβδομάδα 4 | 2019

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

Bρεφονηπιακός Εμπορείου
Με σταθερό ρυθμό συνεχίζονται οι εργασίες ολοκλήρωσης της κατασκευής του βρεφονηπιακού σταθμού Εμπορείου Θήρας, ενός έργου που παρέμενε ημιτελές για δύο περίπου δεκαετίες.

Ο ΑΟ Θήρας στην 8άδα του Challenge Cup
Το ευρωπαϊκό όνειρο του ΑΟ Θήρας έχει και συνέχεια αφού η ομάδα εξασφάλισε την πρόκρισή της στη φάση των 8 του CEV Challenge Cup, νικώντας για δεύτερη φορά τη φινλανδική Polkky Kuusamo. Στην επόμενη φάση η ομάδα της Σαντορίνης θα έρθει αντιμέτωπη με την τουρκική Aydin BBSK, με τον πρώτο αγώνα να γίνεται στη Σαντορίνη και τον επαναληπτικό στην Τουρκία.

Δασικοί χάρτες
Πρόταση νομοθετικής διευθέτησης του ζητήματος που έχει ανακύψει με την σχετικά με την κατάρτιση και ανάρτηση των δασικών χαρτών στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου, καταθέτουν στο Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Νοτίου Αιγαίου.

Έναρξη εγγραφών στο Santorini Experience 2019
Έκπτωση 50% θα μπορούν να εξασφαλίσουν όσοι κλείσουν θέση για το Santorini Experience 2019 μέχρι τις 31/3. Η κορυφαία διοργάνωση αθλητικού τουρισμού, με αγώνες τρεξίματος και κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης, θα πραγματοποιηθεί για 5η χρονιά στη Σαντορίνη στις 4-6 Οκτωβρίου.

Τα διαδικαστικά μετά το τέλος του ΕΦΚ
Απαντήσεις στα πολλά και εύλογα ερωτήματα που έχουν προκύψει από το τέλος του ΕΦΚ στο κρασί.

Η Ιουλία Καραμολέγκου με Χατζημάρκο
Στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές η Ιουλία Καραμολέγκου θα είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου με τον συνδυασμό του Γιώργου Χατζημάρκου “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”.

Εγγραφείτε στο newsletter, ακολουθήστε μας στα social media
Ευχαριστούμε που μας διαβάζετε. Αν δεν λαμβάνετε το καθημερινό μας newsletter, εγγραφείτε τώρα. To Atlantea έχει επίσης ενεργή παρουσία στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram. Ακολουθήστε μας παντού. Κάθε κανάλι επικοινωνίας έχει και τα πλεονεκτήματά του. Σχολιάστε τις ειδήσεις, τα άρθρα και τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε (οι προσβλητικές αναφορές και η ρητορική μίσους δεν είναι καλοδεχούμενες…)

[adning id="140786"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη