21.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σαντορίνη, εβδομάδα 1 | 2019

Share

Θερμές ευχές για μια ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

Θετικό πρόσημο για την κρουαζιέρα στη Σαντορίνη
Στα ίδια επίπεδα με το 2017 κινήθηκε η κρουαζιέρα στην Ελλάδα τη χρονιά που μας πέρασε αλλά στη Σαντορίνη υπήρξε σημαντική αύξηση.

Ο ρυπαίνων πληρώνει
Σε διαβούλευση δύο νέες ρυθμίσεις του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας, που τροποποιούν την τιμολογιακή πολιτική των δήμων και τα δημοτικά τέλη και ενισχύουν την ανακύκλωση και την κυκλική οικονομία.

Πληρώνεις για να μπεις
Τέλος εισόδου θα ξεκινήσει να επιβάλλεται φέτος στους επισκέπτες της Βενετίας.

Μειωμένο ΦΠΑ 
Παρατάθηκε η ισχύς του μειωμένου καθεστώτος ΦΠΑ στα πέντε νησιά του ανατολικού Αιγαίου που δέχονται τις προσφυγικές ροές (Λέρος, Λέσβος, Κως, Σάμος και Χίος) μέχρι την 30.6.2019.

Τέλη κυκλοφορίας 2019
Έως και την Παρασκευή 11/1/2019 η προθεσμία για την εμπρόθεσμη καταβολή των τελών κυκλοφορίας έτους 2019, καθώς και για τη θέση των οχημάτων σε εκούσια ακινησία.

Εγγραφείτε στο newsletter, ακολουθήστε μας στα social media
Ευχαριστούμε που μας διαβάζετε. Αν δεν λαμβάνετε το καθημερινό μας newsletter, εγγραφείτε τώρα. To Atlantea έχει επίσης ενεργή παρουσία στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram. Ακολουθήστε μας παντού. Κάθε κανάλι επικοινωνίας έχει και τα πλεονεκτήματά του. Σχολιάστε τις ειδήσεις, τα άρθρα και τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε (οι προσβλητικές αναφορές και η ρητορική μίσους δεν είναι καλοδεχούμενες…)

[adning id="140786"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη