Σαντορίνη, εβδομάδα 52 | 2018

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

Μία “αδικία” αποκαταστάθηκε
Παραιτήθηκε από περιφερειακός σύμβουλος ο κ. Γιάννης Δεκαβάλλας και τη θέση του καταλαμβάνει ο κ. Ηλίας Μάινας που ήταν πρώτος σε σταυρούς της ίδιας παραταξης, στην Περιφερειακή Ενότητα Θήρας.

Μεταφορικό Ισοδύναμο: Καλούνται ιδιώτες και επιχειρήσεις να εγγραφούν
Το μέτρο του Μεταφορικού Ισοδύναμου τίθεται, με τη νέα χρονιά, σε καθολική εφαρμογή σε όλα τα νησιά της χώρας (πλην Κρήτης, Εύβοιας και Λευκάδας).

Δημοπρασία για μίσθωση ακινήτου προς στέγαση υπηρεσιών του Δήμου Θήρας
Φανερή προφορική, μειοδοτική δημοπρασία για την μίσθωση ακινήτου, για 12 χρόνια, προκειμένου να στεγαστούν οι υπηρεσίες του, πρόκειται να διενεργήσει ο Δήμος Θήρας.

Γ.Ν. Θήρας: Νέα δημοσίευση προσωρινών πινάκων διαγωνισμού 
Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης των υποψηφίων, για πρόσληψη στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, για τις ειδικότητες της εκπαιδευτικής βαθμίδας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ).

Η Σαντορίνη στο μικροσκόπιο του “αύριο”
Η εξέλιξη της Σαντορίνης σε “smart” διεθνή κόμβο είναι το θέμα ειδικής συνεδρίας, στο πλαίσιο του επιστημονικού συνεδρίου “ΠΟΛΕΙΣ ΣΕ ΜΕΤΑΒΑΣΗ: διαστάσεις χώρου, σχεδιασμού, τοπίου και κοινωνικο-οικονομικής ανάπτυξης”, που διοργανώνεται στα Χανιά 24-29 Ιουνίου 2019.

Δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι για πολίτες της ΕΕ
Οι πολίτες των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που κατοικούν στη χώρα μας, εφόσον το επιθυμούν, μπορούν να ασκήσουν το δικαίωμα του εκλέγειν στις εκλογές για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και τις αυτοδιοικητικές εκλογές (δημοτικές και περιφερειακές) στην Ελλάδα.

[adning id="140786"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη