Σαντορίνη, εβδομάδα 39 | 2018

 ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

Οφειλόμενη τιμή
Με μία σεμνή τελετή και σε στενό κύκλο έγινε η επίσημη ανακήρυξη του κ. Eugene Kaspersky σε επίτιμο δημότη Θήρας, σε αναγνώριση της πολύ σημαντικής συμβολής του στη συνέχιση των ανασκαφικών εργασιών στο Ακρωτήρι.

Συναγερμός για την κακοκαιρία
Ξώφαλτσα από τη Σαντορίνη πέρασαν Ξενοφών και Ζορμπάς. Μεγάλη ήταν η κινητοποίηση στον Δήμο Θήρας για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από ενδεχόμενα ακραία καιρικά φαινόμενα. Τα προληπτικά μέτρα είναι πάντα χρήσιμα.

Χωρίς περιορισμό οι αναλήψεις μετρητών
Απελευθερώνονται οι περιορισμοί στην ανάληψη μετρητών και στην κίνηση των κεφαλαίων εντός της χώρας, ενώ παράλληλα γίνεται περαιτέρω σταδιακή άρση των περιορισμών που αφορούν στη μεταφορά κεφαλαίων στο εξωτερικό.

Συνεχώς αυξανόμενες οι διεθνείς αεροπορικές αφίξεις στη Σαντορίνη
Αύξηση 7.65% σε σχέση με τον αντίστοιχο περυσινό μήνα σημειώσαν τον Αύγουστο οι διεθνείς αεροπορικές αφίξεις στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης, φθάνοντας τις 105.763. Δείτε το σχετικό συγκριτικό διάγραμμα από το 2011 μέχρι σήμερα.

Young Chef από τη Μύκονο
Ο 25χρονος Αντώνης Δημοβασίλης από τη Μύκονο είναι ο chef που θα ταξιδέψει τον Νοέμβριο στην Ιρλανδία, για να εκπροσωπήσει την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στον διαγωνισμό για το European Young Chef Award 2018.

Έγιναν 40 πάμε για 41
Στις 15 Δεκεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών ένα αφιέρωμα στα 40 χρόνια του Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ Σαντορίνης. Κατά τα άλλα το ραντεβού ανανεώθηκε για του χρόνου, αισίως στο 41ο φεστιβάλ.

Εγγραφείτε στο newsletter, ακολουθήστε μας στα social media
Ευχαριστούμε που μας διαβάζετε. Αν δεν λαμβάνετε το καθημερινό μας newsletter, εγγραφείτε τώρα. To Atlantea έχει επίσης ενεργή παρουσία στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram. Ακολουθήστε μας παντού. Κάθε κανάλι επικοινωνίας έχει και τα πλεονεκτήματά του. Σχολιάστε τις ειδήσεις, τα άρθρα και τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε (οι προσβλητικές αναφορές και η ρητορική μίσους δεν είναι καλοδεχούμενες…)

[adning id="140786"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη